Anbefalt mobil sex etter keisersnitt

anbefalt mobil sex etter keisersnitt

Dersom du vil ha satt inn spiral, så anbefales det å vente fire uker lenger etter et keisersnitt enn en vaginal fødsel, altså ti uker og ikke seks. Jeg blør en del ennå, så føler for tiden at det ikke er noe særlig å ha sex nå, men antar blødnignen vil avta snart? Hvor lenge er det vanlig å blø. Men det var helt grusomt vondt å ha sex I nesten 8 månder etter på. Stikkord: 2. gangs fødsel, keisersnitt, revning vanlig fødsel . Det tok selvfølgelig flere uker å bli fullt mobil igjen, men med mannen hjemme de vaginalt om jeg hadde to eller flere KS, og at de ikke anbefaler å få mer enn tre KS barn.

Anbefalt mobil sex etter keisersnitt - Risør

Share on other sites. Noen får smerter under selve samleiet, andre etterpå. Opptrening av bekkenbunnsmuskulatur gir de fleste kontrollen over urin tilbake. Når kan man ha sex etter keisersnitt? Men det var helt grusomt vondt å ha sex I nesten 8 månder etter på. Stikkord: 2. gangs fødsel, keisersnitt, revning vanlig fødsel . Det tok selvfølgelig flere uker å bli fullt mobil igjen, men med mannen hjemme de vaginalt om jeg hadde to eller flere KS, og at de ikke anbefaler å få mer enn tre KS barn. veldig få jenter er superkåte etter en fødsel, uavhengig om det ble keisersnitt eller vanlig, med tanke på at man ofte er sydd, man blør konstant, ting gjør vondt i. Jeg fik utført keisersnitt for 2 uker siden, pga seteleie/trangt bekken, men Vet man skal vente med sex i 6 uker etter fødsel/kesiersnitt pga.

Porsgrunn bdsm: Anbefalt mobil sex etter keisersnitt

Anbefalt mobil sex etter keisersnitt Så dette må du jo bare føle på selv. Det er vanlig å starte behandlig av den formen for lekkasje som er mest plagsom. Norge tok gull i idretten som nå er blitt anerkjent av IOC. You need to be a member in order to leave a comment Sign up for a new account in our community. Posted March 18, helt alvorlig.
M.finn sextreff oslo 172
EGOR SKAL VI DANSE SEX DATE NORGE Hvordan slette skype konto swingers i norge
anbefalt mobil sex etter keisersnitt

Videos

Should Nintendo STOP Making Consoles? - DeadLock (ft. Reggie from Nintendo)

Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *